Splošno o tečajih

Pogosto zastavljena vprašanja

Tečaj je namenjen vsem, ki se želijo z grafičnim oblikovanjem ukvarjati profesionalno oz. v tej smeri nadaljevati svojo pot. Vključuje učenje in znanje vseh treh programov Adobbe InDesing, Photoshop in Illustrator, ki so med seboj povezani in gre za nujno trojico programov, ki jih mora poznati vsak, ki se želi ukvarjati z namiznim založništvom t.j, pripravo promocijskim materialov, revij, brošur kot tudi logotipov ter priprave in oblikovanje fotografij za tisk. Tečaj ponuja celosten pregled nad principi in postopki grafičnega oblikovanja kot tudi praktične nasvete opticmizacije, izogobanju težav ter pokriva sodobne principe oblikovanja.

Spletni tečaj združuje video gradivo skupaj z ZOOM konzultacijami, le te potekajo 1x tedensko, po 1 uro v živo.  Spletni tečaj je primeren za vse, ki bodisi ne živijo v Ljubljani ali pa zaradi omejenega časa, lahko tečaj opravljajo v specifičnih urah, v svojem ritmu.  Poglavja so dobro strukturirana in video vsebine razločne. Prednost je tudi to, da si lahko video gradivo pogledate in poslušate večkrat in je enako gradivu v klasični učilnici.

 

Za vse naše tečajnike smo med tedenskimi zoom konzultacijami na voljo za vsa morebitna vprašanja po mailu ter telefonu če bi imeli vmes dodatno vprašanje, lahko pa se po potrebi tudi povežemo z vami prek računalnika in pogledamo težavo. Tako niste na tečaju prepuščeni samim sebe ampak spremljam vaše naloge, vas usmerjam in gremo čez korake skupaj.

Da, po opravljenem tečaju prejmete certifikat o opravljenem tečaju  z specifikacijami znanja.

Registriran uporabnik  ima dostop do spletne učilnice 24/7 kot še tudi 6 mesecev po opravljenem tečaju.

Ne, saj vsak izmed tečajnikov prihaja z ali brez predhodne podlage, različnimi željami glede oblikovanja kot tudi različnih področji dela. Tako se na individualnih konzultacijah posvetimo tudi vaših specifičnim vprašanjem, kjer prejmete tudi za vas specifične naloge oz vaših želenim projektom. Ogrodje tečaja skupaj s poglavji pa je fiksen.

Ne. Vsako registracijo beležimo in je vstop v spletno učilnico zakodiran.