Skip to content Skip to footer

Tiskane knjige

Še zmeraj neprimerljiv občutek, vonja in občutka, ko listaš svojo knjigo. Izbirate lahko naklado, format, način vezave, temo ali izgled naslovnice, način tiska in oblikovanje.Za vas bomo uredili lekturo, knjigo standardizirali ter jo pripravili na tisk. Nato vam bomo želene izvode dostavili ostale pa po želji predali v distribucijo (Buči ali Aurori) ter vas mesečno obveščali o prodajnem izidu.
Glede naklade avtorjem prepuščamo izbiro, seveda pa za pridobitev ISBN, naklada knjig ne sme biti nižja od 50 izvodov. Cena tiska z naklado pada, vsekakor pa je potrebno najprej ugotoviti smiselnost naklade, da vam knjige ne bi po nepotrebnem ležale v skladišču. Prodajni uspeh vaše knjige je v veliki meri odvisen tudi od angažiranosti avtorja. Več kot je o knjigi govora boljši prodajni uspeh bo knjiga imela.Vloga avtorja, ki izdaja knjigo v samozaložbi zahtevnejše poslanstvo in predstavlja aktivnega avtorja, ki se na poti izdajanja knjige, zaradi morebiti zavrnitve klasične založbe ni pustil prepričati v lastni “neuspeh”

pregled rokopisa

oblikovanje naslovnice, prelom
in priprava na tisk

pridobitev ISBN
izris črtne kode

tisk naklade

distribucija v knjižnice
in knjigarne, dostava
obveznih izvodov

spletna prodaja

30% avtorski honorar

Icon

Tiskana knjiga - oblikovanje, priprava na tisk in standardizacija

od
490
 • Cena vključuje osvnovno oblikovanje, ekslibris naslovnico ter pripravo na tisk in standardizacijo do obsega 120 strani.

Poiščite svoj navdih

Great writers are pretty inspiring, so we offer the widest selection.

  Novosti

  Jesenske zloženke
  6.99 15.00 
  Kalaru
  24.00 
  Pesmice na toboganu
  6.99 19.00