Čas je za vaše napredovanje

Naše tečaje je pohvalilo že nešteto zadovoljnih uporabnikov.
V zadnjih 11 letih smo tečaje izvedli za Univerzo v Ljubljani, posameznike in podjetja. Poleg izbranih tečajev ponujamo tudi izboraževanja po meri, kjer pripravimo učni program za vaše specifične potrebe.
Izberite med kreativnimi adobovimi programi za oblikovanje.
Za vse info. pokličite na  040 864 978

Tečaji grafičnega oblikovanja: Ps, InD, IL,wordpress

Učenje enega ali vseh treh najsodobnejših programov, s katerimi  boste lahko samostojno oblikovali in pripravljali promocijske in ostale materiale.

Programi za oblikovanje

Katera znanja si želite pridobiti?

Oddaljena učilnica

Tu lahko izbirate med posneto vsebino brez webinarja ali zooma ali pa z zoomom, kar pomeni, da potekajo 1x tedensko konzultacije v živo, pristop pa je individualen. Tedensko oddajate naloge, ki jih potem skupaj predebatiramo in prek zooma odgovoarjam na vaša vprašanja. Ta oblika izobraževanja je primerna predvsem za tiste, ki bodisi niso iz Ljubljane oz jim je tak način izobraževanja ljubši.

Klasična učilnica

Klasična učilnica poteka v popoldanskem času od 17.00 do 19.30 ure. Predznanje ni potrebno je pa pogoj veselje in zanimanje za področje grafičnega oblikovanja. Skupine odražajo filozofijo podjetja in vspodbujajo kreativnost.

Naadgradnja znanja

Naše začetne delavnice tako spletne kot klasične lahko nadgradite z nadaljevalnimi vsebinami tečaja, med samim tečajem pa za najbolj motivirane pripravimo tudi projektne naloge, s katerimi lahko aktivno pridobivajo še več znanja.

Klasična učilnica

Primerna predvsem za tiste, ki si želijo sodelovati in se veselijo dela z ostalimi udeleženci tečaja. Tečaj poteka na OŠ Valentina Vodnika v Ljubljani. Na tečaju je potrebna lastna oprema (izjemoma si lahko računalnik sposodite pri nas). Skupine so sproščene in spodbujajo vaš potencial, saj je včasih prav dvom v svoje sposobnosti največja ovira.