Skip to content Skip to footer

Tečaji grafičnega oblikovanja, z 11 letnimi izkušnjami

 
 
tečaj premiere pro

Info

Tečaji ADOBE

Termini

 
 
10.4  Od zasnove do tiska   rezervacija
    Učenje vseh treh programov
     10.4  Adobe InDesign
     17.4  Adobe Illustator
     17.4  Adobe. Photoshop
 
4.5    Premiere Pro rezervacija
24 – 26. 4. 2023 
WordPress  – rezervacija
 
Lokacija: OŠ Valentina Vodnika, Adamičeva 16, 1000 Ljubljana.

Predznanje ni potrebno. Zaželena lastna oprema.
Obseg tečaja  24 ur in poteka 2x tedensko.

Mnenja udeležence     Želim se udeležiti SPLETNEGA tečaja

Cenik

 

Tečaj Premiere Pro

 

 

podrobnosti tečaja

Program Adobe Premiere pro, naslednik programa Premiere je eden najpriljubljenih programov na področju montaže  in gre za enega vodilnih programov v tej branži. V navalu priljubjenosti video vsebin pa še tako bolj iskan program, s katerim boste lahko naredili dober oglas za sociana omrežja ali pa youtube kanal.
Gre za program s katerim lahko ustvarjamo profesionalne produkte in omogoča da v v video vključujemo zvok, tekst, slike, prehode, grafike in ostalo. Tako je področje uporabe vaših vsebin zelo široko. Bodisi za bloggerje in ustvarjalce video vsebin, marketinške agencije, do tv in ostalih vsebin. Učna krivulja ni tako težka, tako da se da proram razmeroma hitro osvojiti. Z razvijanjem programa postaja tudi bolj user friendly in so določene stvari v video montaži zdaj poenostavjene. Naši tečaji potekajo na zadnjih naročniški verziji.

Na tečaju se boste naučili samostojno uporabljati program in se seznanili z njegovimi funkcionalnostmi in značilnostimi.
Naučili vas bomo osnove montaže, dodajanja napisov, prehodov, efektov, barvnih popravkov in barvne gradacije, upravljanje in editiranje zvoka, maskiranja, dodajanje podnapisov ter exportiranje za različne platforme.

Ob uspešno zaključenem tečaju boste znali:

  • Navigirati v progamu in organizirati svojo delovno površino
  • Razumeti rabo, funkcijo in zmogljivost programa
  • Kreirati projekt in ustvariti sekvenco
  • Montirati vaš video (izrezi, dodajanje efektov, prehodov, naslovi, podnapisi, uporabljati različne prenastavitve in maskiranje)
  • Upravljati z zvokom, dodajati prehode, odstranjevati hrup, …

Izvažati video za različne platforme

Komu je tečaj namenjen

Tečaj je namenjen vsem kreativnim profesionalcem, content kreatorjem, zaposlenim v digitalnem marketingu ali vsem, ki začenjajo novo poslovno ali karierno pot na področju videa in montaže. Predznanje ni potrebno.

Kako je s programsko opremo?

Na tečaju je zaželena lastna oprema.Programska oprema
Adobe sedaj obstaja v obliki naročniškega razmerja, z mesečnimi
posodobitvami. Za vse formacij o naročnini obiščite  adobovo spletna stran

Cilji izobraževanja?

Seznanili se boste z orodji, funkcijo in delovanjem programa Adobe Premiere Pro, trike, efekte in učinkovitost dela na praktičnih primerih z izdelavo samostojne naloge.

Obseg tečaja?

Trije dnevi po 2 uri 15 min.

 

Izvedba klasičnega tečaja:

Tečaj se izvaja na O.Š. Valentina Vodnika v Ljubljani in poteka 2x tedensko od 17.00 – 19.30 ure. Prijava in kotizacija tečaja na povezavi ali po mailu.

 Izvedba splentega tečaja oz. oddaljene učilnice:

registracija v oddaljeno učilnico na povezavi.

 

Kaj boste pridobili
s tečajem?

Celoten pregled nad rabo in funkcionalnostjo vseh treh programov Adobe InDesign, Illustrator in Photoshop, kot tudi smernice za dobro oblikovanje, entuziazem do novih proejktov in goro veščin in praktičnih nasvetov za oblikovanje.

Ja, potrebujem to znanje!

10 APRIL

17.00 h

Ind + IL + Ps

Naložba v vaše znanje

od zasnove do tiska

4 MAJ

17.00 h

PremierePro

Naložba v vaše znanje

tečaj premiere pro
spletni tečaji, tečaji po meri

WordPress

Naložba v vaše znanje

24 APRIL

17.00 h

Cenik tečajev

Programi Adobe in WordPress.
O.Š Valentina Vodnika, 1000 Ljubjana.
Rezervirajte si mesto na tečaju!

Cena ob udeležbi ENEGA PROGRAMA Adobe InD/ILL/ PS/LrC

€‎ 199,50 1/Program
 • certifikat
 • praksa + teorija oblikovanja
 • sodobni, praktični primeri

Cena ob udeležbi DVEH PROGRAMOV Adobe InD/ILL/ PS/LrC

€‎ 169,00 1/Program
 • certifikat
 • praksa + teorija oblikovanja
 • sodobni, praktični primeri

Cena za udeležbo TREH PROGRAMOV Adobe InD/ILL/ PS/LrC

€‎ 132,50 1/Program
 • certifikat
 • praksa + teorija oblikovanja
 • sodobni, praktični primeri

Cena za udeležbo PROGRAMA PremierePro/WordPress

€‎ 299.50 1/Program
 • certifikat
 • praksa + teorija oblikovanja
 • sodobni, praktični primeri

S tečajem sem bila zelo zadovoljna! V zelo kratkem času sem se naučila zelo veliko, več kot sem pričakovala. Pridobljeno znanje sem osvojila na prijeten način, skozi praktične primere. Zelo mi je bila včeš tudi fleksibilnost glede področja programa, katero te najbolj zanima… dogovora terminov, ure…. Jelena hvala za vse!

Petra Pivek
 

​Ekslibrisov tečaj grafičnega oblikovanja po mojem mnenju odlikuje odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Ko se lahko učiš od pravega oblikovalca z bogatimi izkušnjami, je to veliko, veliko bolje kot učenje od predavatelja, ki zna samo razlagati programe, ne pa tudi opozarjati na dileme in probleme pri samem oblikovanju. Čeprav ne delam na področju oblikovanja, pa zdaj oblikovanje veliko bolje razumem in znam našemu oblikovalcu pravilno razložiti, kaj potrebujem in kako. Jelena, hvala za tvojo potrpežljivost!

Katarina Volčič – Atelje Bine Volčič

Po udeležbi začetnega tečaja, sem za podjetje Mariborski vodovod d.d., oblikoval letno poročilo, ki je med močnimi konkurenti prejelo prvo nagrado. Hvala Jelena za znanje! Aco Jurić ​

Aco Jurić

Odličen tečaj, odlična učiteljica, odličen pristop. Jelena je na zanimiv način v kratkem času predstavila vse tri programe tako dobro, da sedaj lahko delam doma samostojno. Ob tem sem spoznala še zanimive ljudi in združila prijetno s koristnim. Skratka, vsem, ki želijo pridobiti znanje s področja grafičnega oblikovanja priporočam tečaj pri Ekslibrisu.

DIjana Krstanovič

S tem izobraževanjem sem želela pridobiti znanje iz grafičnega oblikovanja. Veliko delam z računalnikom in želela sem dobiti vpogled v posamezne elemente oblikovanja. Jelena je odlična predavateljica, ki dobro predaja svoje znanje na udeležence tečaja. Nad izvedbo izobraževanja sem navdušena, saj je spletna učilnica zelo dobro zastavljena, videoposnetki predavateljice pa so odlično pripravljeni. Veliko sem se že naučila, sedaj pa sledi samo še vaja in verjamem, da bodo nastali lepi izdelki.

Deja Avsec

Končala sem s tečajem in začela z izobraževanjem na UnitedPop, tako da se bom še naprej delala v tej smeri. Mislim da sem si pridobila kar prednost v mojem nadaljnjem izobraževanju in sem zelo zadovoljna. ​

Vanda Berus

Začetni tečaj grafičnega oblikovanja Ekslibris je odlična izbira za vse, tako začetnike v svetu oblikovanja in kreative, kot tudi za tiste, ki želijo svoje dosedanje znanje nadgraditi na višji nivo. Predavateljica Jelena v kratkem času preda kar se da veliko vsebine in zraven doda še precej zelo koristnih trikov za uspešno delo. ​

Blaž Mihelič

Naj se ti najprej zahvalim za vso znanje, ki sem ga prejela v času tečajev. Moram ti sporočiti, da redno delam v photoshopu in illustratorju ter zaenknrat nisem imela še nobenih problemov. S tečaji sem bila več kot zadovoljna. Prejela sem vso potrebno znanje, tečaji pa so potekali zelo sprošeno. Všeč pa mi je bilo tudi, da si se vsakemu posebej znala posvetiti. ​

Saša Štiftar

Spletni tečaj je zame še boljši, saj lahko delaš kadar želi in tudi nekomu ki gre počasnejše lahko zadevo večkrat pogleda. Predavateljica je vedo na voljo in preko povezovalnih programov (zoom, skype) in z veseljem pomaga ter razloži problem, na katerega naletimo pri nalogi.

Žan Vrhovec

Tečaj grafičnega oblikovanja mi je poglobil vpogled v grafično oblikovanje, npr. postala sem pozorna na stvari, ki jih prej nisem opazila. Všeč mi je, da vem, v katerem programu je narejen, kakšna so pravila, najbolje pa je to, da zdaj tudi vem, kako se nekaj naredi. Z veliko vaje in utrjevanja naučenega, lahko po tem tečaju sama ustvarim svoj oglas, saj sem za to pridobila dovolj potrebnega znanja v zelo kratkem času. In to je bil tudi moj cilj!

​Mateja Majcen

Obisk tečaja grafičnega oblikovanja je bila super izkušnja. Jelena je ob podajanju svojega strokovnega znanja in praktičnih izkušenj poskrbela za sproščeno, pa vendar tudi delavno vzdušje. Programe in delo z njimi je predstavila na praktičen način, pri čemer je vedno pustila dovolj prostora tudi za samostojno raziskovanje in kreativnost tečajnikov. Končni rezultat obiska tečaja je več kot odličen – razumevanje in osnovno znanje programov, poznavanje nekaterih trikov za lažje delo in predvsem želja po nadaljnjem raziskovanju možnosti, ki jih nudijo programi in naša lastna ustvarjalnost.

Veronika Pregrad

Tečaj, ki ga je vodila Jelena je izpolnil vsa moja pričakovanja. Svoje predhodnjr znanje sem namreč še nadgradil.Predavateljica se je znala prilagoditi vsem udeležencem tečaja in nam podala znanje, ki smo si ga želeli oziroma potrebovali. ​

​Matej Koritnik – Slovenska filantropija
V primeru nezadovoljstva z našimi tečaji
vam vrnemo denar.