Skip to content Skip to footer

Tečaji grafičnega oblikovanja z 11 letnimi izkušnjami
Vodilni na področju izvajanja tečajev Adobe in WordPress.

tečaji grafičnega oblikovanja adobe

Učenje na daljavo

 
Naših tečajev grafičnega oblikovanja se lahko udeležite od kjerkoli. Potrebujete le laptop, programe in internet. 
Učna snov je identična klasični učilnici. Spletni tečaj poteka pod vodenim mentorstvom ter izdelovanjem projektnih nalog. Prav tako potekajo 1x tedensko individualne konzultacije v živo.
Ta oblika izobraževanja je primerna predvsem za tiste, ki bodisi niso iz Ljubljane oz. jim tak način izobraževanja ustreza. Video vsebine lahko po želji večkrat poslušate, z dostopom do učilnice 24/7. 
 
tečaj grafičnega oblikovanja v učilnici, adobe

Klasična učilnica

 
LOKACIJA: Klasična učilnica poteka 1- 2x tedensko v popoldanskem  času od 17.00 – 19.15 ure na lokaciji: Litostrojska 40, 1000 Ljubljana.
 

PREDZNANJE  za začetni tečaj ni potrebno.  Skupine odražajo filozofijo podjetja in vspodbujajo posameznikovo kreativnost in ga opolmočijo za samostojno delo v programih.

OPREMA: lastna oprema s programi

CERTIFIKAT: po opravljenem tečaju prejmete potrdilo o pridobljenih veščinah.

TERMINI: tečaji potekajo 1x mesečno razen v juliju in avgustu. Potrebna je predhodna rezervacija mesta.

 

tečaj grafičnega oblikovanja po meri

Tečaji po meri

Izbirate lahko tudi nadaljevalne vsebine ali tečaje po meri, pri katerih učno snov ter zahtevnost prilagodimo vam. Tečaje izvajamo na sedežu vašega podjetja ob dogovorjenih terminih. Pogoj je lastna oprema.
 
 

Naše reference

 • Urad Republike Slovenije – Začetni in nadaljevalni tečaj
 • Univerza v Ljubljani- Biotehniška fakulteta – Tečaj za krajinske arhitekte
 • Univerza v Ljubljani- NFT – tečaj Adobe Photoshop za študente
 • Jub d.o.o  – nadaljevalni tečaj po meri
 • Pomurski tehnološki park – Začetni tečaj po meri
 • najmanj 80 opravljenih delavnic

 

Termin: junij, julij 2024 (zbiramo prijave)

OD ZASNOVE DO TISKA – 399 €‎

Tečaj obsega 24 ur (vključuno z 3 urno konzultacijo po tečaju ) in je razdeljen na tri sklope. Adobe Indesign, Illustrator in Photoshop in je primeren za začetnike. 2x tedensko, 17- 19.30 ure. Litostrojska 40, Lj.

2- DNEVNI IL/Ps – 256€‎

8 urni tečaj je primeren za začetnike. Tečaj se opravi v 1. tednu.

WORDPRESS – 369€‎

Tečaj obsega 15 ur in je primeren za začetnike. 1x tedensko, 17- 19.30 ure, Litostrojska 40, Lj.

ADOBE PREMIERE PRO -369€‎

Tečaj obsega 15 ur in je primeren za začetnike 1x tedensko, 17- 19.30 ure,Litostrojska 40, Lj.

 

www.spletnitecaj.si

ŽELIM SE PRIJAVITI
NA TEČAJ /rezervacija


Tečaj adobe indesign

Adobe InDesign

 

Program, ki je del kreativnega adobovega oblaka ponuja neomejene možnosti oblikovanja originalnih in estetskih tiskovin, z natačnim in avtomatiziranim postavljanjem preloma, s katerim bodo vaša knjige, revije in brošure videti vrhunsko. Program poleg priprave datotek na tisk, omogoča tudi pripravo digitalnih revij, eknjig ter interaktivnih pdf- dokumentov.
TEČAJ VKLJUČUJE 2 individualni konzultaciji v živo, analizo vaših nalog in mentorstvo med tečajem.

 
tečaj adobe photoshop

Adobe Photoshop

 

Adobe Photoshop ponuja vrhunske možnosti obdelave fotografij, ustvarjanje selekcij, menjave ozadja kot tudi odlično funkcionalnost za fotorestraviranje starih forografij, fotoretuširanje in ustvarjanja prepričljivih oglaševalskih akcij. Poleg dela s foografijami omogoča oz. podpira tudi vektorske grafike in tipografijo, tako lahko izdelamo učinkovit letak z dodajanjem različnih efektov. Zaradi možnosti rabe in kreiranja čopičev in risanja s tablico je priljubljen tudi med digitalnimi ilustratorji.
TEČAJ VKLJUČUJE 2 individualni konzultaciji v živo, analizo vaših nalog in mentorstvo med tečajem.
Adobe illustrator, vekorski program, tečaj

Adobe Illustrator

 

Adobe Illustrator je odličen program za oblikovanje vektorskih grafik : logotipov, ikon, digitalnih ilustracij, celostnih grafičnih podob vzorcev,  prav tako pa lahko z njim oblikujemo letkate, plakate in oglase tako za tisk kot web.  Prednost programa je ravno v tem, da lahko ustvarjamo poljubne grafike brez skrbi za ločljivost slike tudi pri večji povečavah.

TEČAJ VKLJUČUJE 2 individualni konzultaciji v živo, analizo vaših nalog in mentorstvo med tečajem.

 
Lightroom classic, tečaj adobe

LrC

 

Program LrC je namenjen predvsem fotografom, vsem foto entuziastom in tistim, ki imajo, opravka z velikim številim fotografij, saj omogoča ustvarjanje katalogov, sistem pregledovanja in urejanje kot tudi dodajanje sprememb večim fotografijam hrkati. Z novimi izboljšavami funkcij maske, lahko hitro označujeme predele obraza in spreminjamo posamezne dele)
računalniški tečaj,tečaj grafičnega oblikovanja

Adobe Premiere Pro

 

Industrijski standard je zmogljiv program za video montažo primeren tako za amaterje kot profesionalce. Omogoča ustvarjanje in editiranje video vsebin (in videonapisov), ki vljučujejo video, audio, fotografijo, napise in prehode kot tudi različne efekte. Primere je tudi za vse vloggerje in content creatorje saj omogoča enostavno izvažanje videa za različne platforme.

WordPress

 

WordPress je edem izmed najpopularnejših brezplačničnih programov namenjen izdelovanju spletnih strani ali blogov. Za uspešno izdelovanje spletne strani potrebujete gostovanje. Za izdelavo spletne strani ne potrebujete znanja o kodiranju je pa zaželeno, saj lahko določene sprembe v izgledu spletni strani izvajamo z dodatnimi CSS kodami.

Kako izbrati pravi tečaj zase?

 
 • Pri izbiri pravega tečaja moramo biti pozorni na več stvari. Večkrat se zgodi, da nas pritegne ugodna cena enega, preden ugotovimo, da bomo za dobro oblikovanje promocijskih ali ostalih materialov v resnici potrebovali znanje ključnih treh. Adobe InDesign, Illustrator ter Photoshop. Pri ekslibrisu ponujamo najbolj obiskan in prodajan tečaj OD ZASNOVE DO TISKA, ki obsega učenje in pregled nad vsemi tremi programi.
 •  Preverite ali ponudnik v svojem izobraževanju zajema tudi grafično teorijo. Samo učenje programov vam ne bo čisto nič koristilo, če ne bo povezano 
 • s teorijami oz. praksami dobrega oblikovanja. Razumevanje kompozicij, zlatega reza, barvne harmonije.
 • Preverite ali poteka tečaj na akutalni oz. zadnji programski opremi ter sledi trendom oblikovanja. Zavedati se je potrebno, da se adobovi programi naglo in vse hitreje spreminjajo. Tako je potrebno tečaje temu primerno prilagoditi. Naši tečaji tako niso obtičani v času in prostoru ampak sledijo razvoju samega področja,  novih izzivom ter smiselnosti dizajna. Vaši izdelki ne bodo imeli nobene vrednosti v kolikor ne bodo znali nagovoriti gledalca, gledalca itd. z moderno tipografijo, prepričjivo podobo ali sodobnimi veščinami.
 • Preverite kateri program vam bo najbolj koristil. Pri izbiri Photoshopa ali Lightrooma je precej razlik, ključ temu, da oba programa služita delu s fotografijami.

V primeru nezadovoljstva z našimi tečaji
vam vrnemo denar.