Skip to content Skip to footer

Tečaji grafičnega oblikovanja, z 11 letnimi izkušnjami

Vodilni na področju izvajanja tečajev Adobe in WordPress.

oddaljena učilnica, grafično oblikovanje, tečaj

Oddaljena učilnica

Tu lahko izbirate med posneto vsebino brez webinarja ali zooma ali pa z zoomom, kar pomeni, da potekajo 1x tedensko konzultacije v živo, pristop pa je individualen. Tedensko oddajate naloge, ki jih potem skupaj predebatiramo in prek zooma odgovoarjam na vaša vprašanja. Ta oblika izobraževanja je primerna predvsem za tiste, ki bodisi niso iz Ljubljane oz jim je tak način izobraževanja ljubši.
 
tečaj grafičnega oblikovanja v učilnici, adobe

Klasična učilnica

Klasična učilnica poteka v popoldanskem času od 17.00 do 19.30 ure. Predznanje ni potrebno je pa pogoj veselje in zanimanje za področje grafičnega oblikovanja. Skupine odražajo filozofijo podjetja in vspodbujajo kreativnost.
 
 
tečaj grafičnega oblikovanja po meri

Tečaji po meri

Izibrate lahko tudi nadaljevalne vsebine ali tečaje po meri, pri katerih učno snov ter zahtevnost prilagodimo vam. Tečaje izvajamo na sedežu vašega podjetja ob dogovorjenih terminih. Pogoj je lastna oprema.
 

Izbirate lahko med programi

 
Tečaj adobe indesign

Adobe InDesign

Industrijski standard za oblikovanje in ustvarjanje preloma kot tudi priprave na tisk: revij, knjig, brošur in ostalih tiskovin. Napredni uporabniki lahko z njim ustvarjajo tudi online interaktivne publikacije, ali animirane pdf-je kot tudi formate za e- knjige. (epub) ali interaktivne brošure ali revije za tablice.
tečaj adobe photoshop

Adobe Photoshop

Program za delo in manipuliranje fotografij kot tudi pripravo promocijskih in reklamih projektov. Naprednim uporabnikom služi tudi za digitalno retuširanje, slikanje, ustvarjanje posebbnih efektov, združevanj več fotografij v fotokompozicije, krajinskim arhitektom pa za predstavitev svojih projektov na prepričljiv način v tako imenovani postprodukcijski fazi.
Adobe illustrator, vekorski program, tečaj

Adobe Illustrator

Vektorski program za oblikovanje in pripravo promocijskih materialov, logotipov, celostnih grafičnih podob, infografik, dizajnov za embalažo in produkte in še mnogo več kar od nas zahteva prilagoditev dizajna tako za velike kot manjše velikosti. Digitalnim ilustratorjem koristi in omogoča tako natančno risanje s peresom kot prostoročno.
Lightroom classic, tečaj adobe

Adobe Lightroom Classic

Program LrC je namenjen predvsem fotografom, vsem foto entuziastom in tistim, ki imajo, opravka z velikim številim fotografij, saj omogoča ustvarjanje katalogov, sistem pregledovanja in urejanje kot tudi dodajanje sprememb večim fotografijam hrkati. Z novimi izboljšavami funkcij maske, lahko hitro označujeme predele obraza in spreminjamo posamezne dele)
računalniški tečaj,tečaj grafičnega oblikovanja

Adobe Premiere Pro

Industrijski standard je zmogljiv program za video montažo primeren tako za amaterje kot profesionalce. Omogoča ustvarjanje in editiranje video vsebin (in videonapisov), ki vljučujejo video, audio, fotografijo, napise in prehode kot tudi različne efekte. Primere je tudi za vse vloggerje in content creatorje saj omogoča enostavno izvažanje videa za različne platforme.
tečaj spletne strani, wordpress

WordPress

WordPress je edem izmed najpopularnejših brezplačničnih programov namenjen izdelovanju spletnih strani ali blogov. Za uspešno izdelovanje spletne strani potrebujete gostovanje. Za izdelavo spletne strani ne potrebujete znanja o kodiranju je pa zaželeno, saj lahko določene sprembe v izgledu spletni strani izvajamo z dodatnimi CSS kodami.

Naše reference

 • Urad Republike Slovenije – Začetni in nadaljevalni tečaj
 • Univerza v Ljubljani- Biotehniška fakulteta – Tečaj za krajinske arhitekte
 • Univerza v Ljubljani- NFT – tečaj Adobe Photoshop za študente
 • Jub d.o.o  – nadaljevalni tečaj po meri
 • Pomurski tehnološki park – Začetni tečaj po meri
 • najmanj 80 opravljenih delavnic

 

Info/prijava

  Kako izbrati pravi tečaj zase?

   
  • Pri izbiri pravega tečaja moramo biti pozorni na več stvari. Večkrat se zgodi, da nas pritegne ugodna cena enega, preden ugotovimo, da bomo za dobro oblikovanje promocijskih ali ostalih materialov v resnici potrebovali znanje ključnih treh. Adobe InDesign, Illustrator ter Photoshop. Pri ekslibrisu ponujamo najbolj obiskan in prodajan tečaj OD ZASNOVE DO TISKA, ki obsega učenje in pregled nad vsemi tremi programi.
  •  Preverite ali ponudnik v svojem izobraževanju zajema tudi grafično teorijo. Samo učenje programov vam ne bo čisto nič koristilo, če ne bo povezano s teorijami oz. praksami dobrega oblikovanja. Razumevanje kompozicij, zlatega reza, barvne harmonije.
  • Preverite ali poteka tečaj na akutalni oz. zadnji programski opremi ter sledi trendom oblikovanja. Zavedati se je potrebno, da se adobovi programi naglo in vse hitreje spreminjajo. Tako je potrebno tečaje temu primerno prilagoditi. Naši tečaji tako niso obtičani v času in prostoru ampak sledijo razvoju samega področja,  novih izzivom ter smiselnosti dizajna. Vaši izdelki ne bodo imeli nobene vrednosti v kolikor ne bodo znali nagovoriti gledalca, gledalca itd. z moderno tipografijo, prepričjivo podobo ali sodobnimi veščinami.
  • Preverite kateri program vam bo najbolj koristil. Pri izbiri Photoshopa ali Lightrooma je precej razlik, ključ temu, da oba programa služita delu s fotografijami.

  V primeru nezadovoljstva z našimi tečaji
  vam vrnemo denar.